Magisk SoloTantraSex Bara För Män - 13 April

Varmt välkommen du man till en endagars Solo Tantra Cirkel på Heart & Hand Center Allhekgongatan 5. i Sthlm. Jag börjar med att berätta hur jag fick min Gåva. Efter det övar vi på att förädla våra sexuella energier mot dess fulla oanade potential. Tillsammans försöker vi väcka upp njutnings-pulsen i chakra ett, två och tre – det vill säga - energi-centra i rot-, sex- och navelområdet. Övningarna är både fysiska och mentala och vi gör dom på oss själva.

I mars 2008 fick jag under en meditation en Kundaliniresning. Ett energi-flow som har utvecklas i snart 11 år nu. Idag har jag tillgång till fantastisk njutning i hela kroppen när jag själv vill utan någon som helst fysisk aktivitet av något slag..!
Tantra-cirkeldagen är en utmärkt start på din forskningsresa i dina egna erfarenheter och energier.

Jag bjuder enbart in män som är dedikerade och förstår innebörden av att öva. Det är inget ”qvick fix” att väcka upp paradiset i sin egen kropp. Det tar tid för dom flesta men själva resan är underbar och belöningen är den livslånga njutningen! En orgasmisk njutning som varar så länge du själv vill som enbart styrs av dina inneboende energier och ditt eget medvetande. Eller som man säger inom Taoismen: Gör ingenting......och allting blir gjort.
Solotantran är också ett naturligt första steg in i partantra.

Priset är 1300 kronor ordinarie pris men jag fortsätter med ett introduktionspris som är halva ordinarie, det vill säga 650 kronor som betalas med Swish 070/3202199 eller mot Faktura 650+moms.
Mejla ditt namn och din adress om du vill ha en faktura till:  thomas.laxvik@yahoo.se

Begränsat antal deltagare till max 12 personer. Lunch äter vi ute. Fötmiddagsfika och frukt finns.

Plats. Heart & Hand Center.

Ledare: Anaghan Thomas Laxvik

Assistent. Patrik Wall

KontaktA CENTRET

Heart & Hand
 

Allhelgonagatan 5 (genom huset och över gården)

118 58 Stockholm

ingridfrideborgsdotter@gmail.com
 

Närmaste T-bana: Skanstull

© 2018 by Heart & Hand.