Lina Xiomara Alvarez Quioto

Jag är shaman och healer med trauma behandlingar av kvinnors sexualitet som specialitet, med en ettårig Yoga -Tantrisk Utbildning på Natha yoga Institutet och därtill en 10årig erfarenhet med dessa behandlingar.

Jag är utbildad Klangmassör med åtta års erfarenhet, Rytmisk Rörelse RRT-instruktör med sensomotorisk träning, undervisar i kostlära och utvecklar detoxprogram, Reikihealer, danspedagog inom skapande och kreativ dans med kontaktimprovisation i olika dansstilar, Musikpedagog och verksam inom NVC Non Violent Communications.

Jag erbjuder Shamansk-Tantriska behandlingar för kvinnor och par, Shamansk  Sexualpsykomagi för par, Emotional Freedom Technique, Klangskålmassage, Reiki Healing, Rytmisk Rörelseträning, Helande Shamansk Trance Dance av olika slag, Trumresor, Shamansk Workshop och Träffar.

Välkommen /Lina
facebook.com/linaxiomaraalvarezquioto  lina-shaman@hotmail.com Tel: 0708 259 953

Shamansk trauma-helande behandling, Shamansk healing-massage, Shamansk Tantrisk Helande Behandling för Kvinnor. Reiki Healing, EFT, Trumreor , Klangmassage och Rytmisk rörelseträning RRT.

Genom mina olika behandlingar hjälper jag dig att komma i kontakt med ditt inre för att därigenom skapa balansen, harmonin, kärleken och kraften för att kunna förändra och utveckla dig i ditt spännande liv.
Facebooksida: Trance Dance och Shamanism,  lina-shaman@hotmail.com  Tel: 0708 259 953

KontaktA CENTRET

Heart & Hand
 

Allhelgonagatan 5 (genom huset och över gården)

118 58 Stockholm

ingridfrideborgsdotter@gmail.com
 

Närmaste T-bana: Skanstull

© 2018 by Heart & Hand.