Disa är utbildad Holistisk Reproduktiv Hälsocoach och Vaginal Steam Facilitator, samt Fertility Awareness Educator. Hennes största passion är att ge kvinnan kunskap om hennes fertilitet och hur hon kan finna hormonell balans och vitalitet. 

 

Kunskapen om det fertila sekretet och våran förmåga att förstå när i våran cykel vi är fertila och inte, är en nyckel till både ökad självkänsla, kraft och hälsa. Utan att behöva använda några invasiva metoder som försätter våra endokrina system ur balans eller skadar våran livmoder, kan vi kartlägga våra cykler och lära oss att surfa våra hormoner- för både bättre hälsa, ett liv i mera flow och med en helt naturlig preventivmetod!

 

Disa använder sig av uråldrig visdom blandat med den senaste forskningen för att låta din hälsa och fertilitet blomma med hjälp av örter, näring och livsstils förändringar. Ge dig själv en gåva som varar resten av ditt liv- en ny relation till din fantastiska Yoni och hela din kropp.

KURS VÅREN 2019

Kursen under våren börjar den 16e Februari, med en heldags workshop i Ytterjärnas vackra lokaler, med rörelse, andning, gemenskap och en djupdykning in i Fertilitets Förståelse och Justisse metoden. Efter denna heldag möts vi på Heart and Hand under 7 tillfällen under våren och senare en uppföljning efter sommaren.

 

Se mera information på FB eventet: https://www.facebook.com/events/2145269905739247/

Disa Mineur

Fertilitets Förståelse, Hormonbalans och Underlivshälsa

KontaktA CENTRET

Heart & Hand
 

Allhelgonagatan 5 (genom huset och över gården)

118 58 Stockholm

ingridfrideborgsdotter@gmail.com
 

Närmaste T-bana: Skanstull

© 2018 by Heart & Hand.