Heldag Qigong Grund lör 14/4 09.30-16.00

Välkommen till Qigong Heldag!

Lördag 14 april

Tid: 09.30 – 16.00 (lunch 12.10-13.20)

Plats: Heart&Hand Allhelgonag 5

Heldagskurs med prestationsfria och avslappnande rörelser.
Jag lär ut ett modernt och kraftfullt stresshanteringsverktyg som vid regelbunden träning potentiellt får dig smärtfri, utan sömnproblem och att bli väldigt mjukare i kroppen!

Livet är så kort så varför släpa omkring dig själv i en kropp som är byggd för att du ska röra dig som en PUMA! För mig betyder qigong mer frihet i kroppen och knoppen. Hjälp att släppa gamla mönster som gjort att jag nu är mer och mer avslappnad och jag kan se saker ut andra perspektiv vilket gör att jag är lugnare, gladare och NÖJDARE!

På kursen lär du dig ”Lyft upp Qi” ett 15 minuters långt, enkelt Qigongpass som du kan göra överallt. Det ingår även avslappning och på köpet får du mer kroppskännedom och lättare att komma ihåg varför du vill ha hand om dig själv!

Begränsat antal deltagare så anmäl dig bums för att säkra din plats!

Ord investering 1290 kr

Anmäl dig senast 11/3 = 1090 kr

Kom två = 990 per person

Kursledare: Dan Linnsén

Dan har tränat sen 2011 och undervisat sen 2012. Jag har hade ländryggsproblem sen länge, men det är nu borta! Qigongen ger mig stressstålighet, avslappning och medvetenhet. Jag  leder qigong som karaktäriseras av att deltagarna känner sig avslappnade, närvarande och pigga efteråt.
Och det är bara början 🙂

Anmäl dig via mail nu:   qiharmoni@qiharmoni.eu eller 0739824784

Ge dig själv en skön och viktig dag!

Välkommen!/Dan

Kommentarer inaktiverade.