Presentation Workshops Öppet Hus 26-28/1

Hjärtats Qigong
Känner du dig stressad? Har svårt att andas/att sova? Liksom springer du efter livet och hinner inte med? Varmt välkommen då till Ingrid Frideborgsdotters Hjärtats Qigong som är en enkel och lättlärd qigongform för alla. Med långsamma meditativa rörelser och andning slår du om kroppen från stress till lugn och finner en inre harmoni.

VivaVagina! GudinneCirkel
Längtar du Kvinna efter att känna dig fullt levande, passionerad, hungrig på allt vad livet kan ge? Kom då och smaka på vad en VivaVagina! GudinneCirkel kan innebära. Under workshopen får du lära dig en taoistisk övning för kvinnor för att få igång energiflödet i kroppen och det blir också en kort träning med rosenkvartsägg. Det finns ägg att köpa för 300 kronor, ta med ditt eget eller bara visualisera att du har ett ägg. Workshopen är helt trygg och du gör bara det som du vill göra.
/ Ingrid Frideborgsdotter

 

Qigong
Lär dig ett modernt effektivt stresshanteringsverktyg! På köpet kan du bli  mjukare, gladare, mer närvarande, piggare och avslappnad!
Qigong är enkelt att göra var du än är – hemma, på arbetet eller nån annanstans. Du behöver ingen matta, ingen speciell utrustning eller vara på någon speciell plats.  Rörelserna är enkla, sköna och lätta att lära sig.

Sessioner: Qi-Ssage eller Access Bars (Reiki healing vid önskemål)
Qi-Ssage: Genom att fokusera på de viktigaste ‘akupunkturpunkterna’ balanseras och ökar flödet av livsenergi i kroppen. Detta görs genom inte bara med fysisk stimulans utan också delvis genom kraften i sinnet , eller medvetenhet , och viktigast av allt, den villkorslösa kärleken.
Access Bars: Det är en väldigt avkopplande behandling som sätter igång energiflödet i kroppen. Många upplever att tankebruset tystnar, att de sover djupare och att deras relationer förbättras. Bars används bland annat även mot stress och kronisk värk.
/Dan Linnsén


Re Birthing with Radical Inquiry and Love Breath  (workshop in english)
A sacred healing practice that supports the Unveiling of layers of hidden conditioned beliefs. As we breathe fully and consciously  we heal our hearts, minds, bodies and remember who we truly are. Embracine move through energetically shifting what is false and Return to Truth.
We are Love and here to Live in Joy in Happiness and in Peace,Abundantly and Wholly Connected as One, in new paradigms of Loving Relationships.
/Sophia Magdalena

verena


Magisk Kundalini Tantra – Bara för män.
Hitta oanade möjligheter och energier med hjälp av självgående Kundalini Tantra eller som man säger i Taoismen: Gör ingenting och allting blir gjort. Låt dig inspireras till att förädla dina sexuella energier till dess fulla potential. Öppna och väck upp dina oanade och kraftiga energier i chakra ett och två för att i ett senare skede öppna hela kundalini-ormen. Jag berättar min tantriska historia följt av en liten övning.
/Thomas Anaghan Laxvik

 

Head to Heart
När vi väljer, öppnar vi en möjlighet men stänger en annan.
Hur ska då livsenergin kunna flöda fritt? Vi tittar på detta med vänlighet och varsamhet.
”Whatever you feel, you become. It is your responsibility” -OSHO

Finn in – lekfull workshop där vi omfamnar hjärtat
Den största resan vi någonsin kan göra är inte lång. Resan går från huvudet till hjärtat.
I denna workshop nosar vi på hur hjärtat kan omfamna våra olika sidor och delpersonligheter.

Sessioner: Healing eller Colourpuncture
/Kareem


Heartsinging
Med sång o rörelse sjunger vi oss närmare hjärtat, till stillhet, till inre beröring.
Marcus Albinsson delar sin egna o andras sånger, enkla att sjunga med i
Varmt välkommen, du behöver inte ha någon som helst erfarenhet av sång eller mantran.
/Marcus Albinsson

Marcus_2016

Kundaliniyoga med gongbad
Ett introduktionsklass i kundaliniyoga med en avslutande djupavslappning till gonggong. Kundaliniklasserna under hösten innehåller alltid djupavslappning gonggong och dessutom mantra/sång-meditation. Mjuka kläder för ett pass för närvaro och flöde genom kropp och hjärta. Begränsat antal platser. Välkomna!

/Janne Spetz

 

Pure Tantra – njut varje ögonblick Längtar du efter ”connection,“ vill du smälta samman med din älskade, uppleva kontakt med Alltet, Gudinnan, Gud, Universum…? Längtar du efter att landa i ditt hjärta, att leva kärlek, VARA kärlek, i total kontakt med dig själv och din partner? Välkommen  till denna workshop som är ett litet smakprov på vad Pure tantra kan innebära.
/Pure & Anaghan (Ingrid Frideborgsdotter & Thomas Laxvik)

Pure o Anaghan

Den Sensuella massagens Tao
Vill du stanna upp och landa in i dig själv en stund, öppna upp för mer närvaro och energi och uppleva att ge och få en mjuk, långsam och inkännande beröring? Då är du varmt välkommen till vår workshop där du får provapå taoistisk energimassage – där närvaro, kontakt och kärleksfull beröring står i fokus.
/Ingrid F-dotter &  Lars Maria Norėn


Vi vandrar vidare genom 2018!
Jag blir din guide och berättar om alla de fantastiska händelser på himlavalvet som väntar dig. Välkommen!
/Kerstin Bylund-Paulsson, astrolog

img_0425

Önskecirkel
I önskecirkeln kan dina önskningar komma att gå i uppfyllelse.
I ett kärleksfullt, tillåtande space utgår vi från en önskecirkel där vi kan be om att få eller att få ge till en eller flera andra i cirkeln. Det kan tex vara att få beröring av en man, en kvinna, ligga sked, beröring av sex händer, andas ihop, eye gazing med någon osv osv.
Allt som sker baseras på vad man själv vill ge eller ta emot. Vi arbetar aktivt med kommunikation/gränser och man kan hela tiden ombestämma sig !​
/Lasse Hedlin

Jag fick ett liv igen. Inspiration till hälsa.
Magdalena är filosof och me-sjuk, efter tjugo år på soffan kom hon tillbaka till livet med pacing, kost och en hundvalp. Nu skapar hon en grupp där Magdalena berättar om sina erfarenheter av hjärntrötthet, utmattning och värk, hur man bevarar självkänslan under samhällets omsorger, filosoferar om kropp och själ, och gruppen delar sina tips med varandra.
Mvh Magdalena

Kommentarer inaktiverade.